Жилото | Тенти – подходящ избор за всеки дом.
51189
single,single-post,postid-51189,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Тенти за дома

Тенти – подходящ избор за всеки дом.

Южното изложение е определено предимство за всеки дом, осигурявайки необходимата топлина и светлина през студените месеци от годината. Въпреки това, всяко лято търсим решение срещу жегите, защото се сблъскваме се с доста високи температури. Силното слънце създава преживяването на жегата все по-трудно.

Точно поради тази причина е добре да помислите за избор на качествена тента, която ще осигури необходимата ви защита от Слънцето и ще нормализира температурата на дома ви. Те подпомагат и за дъждовните дни, като осигуряват защита от навлизащата вода на терасата ви. Разбира се, те са необходима част от фасадата на всеки южен балкон и са ефективно решение за създаване на прохлада в домовете със слънчево изложение. Не е случайно, че в южните страни сенниците са неделима част от фасадата на сградите. Според специалистите от SunProtection.bg, освен че добавят допълнителен чар към всяка сграда, тентите са доказана защита срещу силното слънце и високите температури, а отглеждането на цветя на балкона става възможно, благодарение на правилните условия, които се създават.

Разбира се тентите са подходящи не само за балконите. Вие можете да ги използвате за предпазване от атмосферни условия не само на терасата си, но и да ги използвате за засенчване на част от двора. За тези, които се притесняват от прекаленото “засенчване”, има модели тенти, които са с вградено осветление, което ще ви компенсира липсата на светлина и ще придаде допълнителен уют и комфорт на помещението. Ако желаете да научите повече за полезността и удобството на тези продукти разгледайте сайта на SunProtection.bg в специализираната страница за тенти тук

Различните механизми, чрез които се прибират сенниците, правят удобно тяхното използване за различните сезони. На пазара се предлагат основно конструкции с чупещо рамо и механизъм за прибиране до стената. Съответно има модели, с които можете да контролирате прибирането на тентите с дистанционно управление или дори с мобилно приложение. Основното предимство на този вид тенти е че могат лесно да се свият винаги когато искате, особено през по-тъмните месеци от годината, което прави тяхното използване възможно най-оптимално.

No Comments

Post a Comment