Жилото | Правила за избор на слънчеви очила и диоптрични рамки
51278
single,single-post,postid-51278,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
ochila

Правила за избор на слънчеви очила и диоптрични рамки

С очилата всеки може да промени външния си вид. Разбира се, от правилния подбор на модел може да я подобри или да постигне обратния ефект. Носенето на очила често добавя към цялостния вид и е един аксесоар, с който можете да играете. Дамите могат да подобрят излъчването си с подходящите слънчеви очила и диоптрични рамки, които отговарят на формата на лицето, индивидуалността им, косата и грима.

Изберете диоптрични рамки или слънчеви очила на базата на формата на лицето. След като определите тази форма, трябва да разгледате рамки, които ще я допълнят. Някои модели рамки на очила трябва да се избягват от притежателките на определени белези.

Лицето ви е с кръгла форма, ако имате значителни извивки от двете страни на лицето си и по-малко ъгловати форми или скули. Ширината и дължината на лицето ви са почти равни по размер.

Овална е формата на лицето при балансирани черти, а челото е малко по-широко от брадичката.

Най-рядката форма на лицето е диамантената. При нея има тясна очна линия и челюст и широки скули, които са високи и драматични.

Добре е да избягвате очила с кръгла форма за кръглото лице. Ако сте с такова лице, трябва да потърсите модели с квадратна или правоъгълна форма, за да контрастират със закръглеността на лицето ви. Избягвайте кръгли рамки и очила без рамки, тъй като те само ще подчертаят вашето кръгло лице и няма да допринесат за добрата ви визия.

Балансирайте продълговато лице с по-дълги рамки. Направете лицето си с продълговата форма да изглежда по-балансирано, като изберете рамки с по-голяма дълбочина отколкото ширина. Потърсете рамки, които имат декоративни елементи отстрани и нисък мост. Избягвайте кръгли или малки рамки.

Изкарвайте на показ най-добрите черти на лицето си. Очилата ви трябва да пасват с чертите на лицето ви, а не да си противодействат. Ако се гордеете с определена черта на лицето, като сините очи или изразените ви скули, потърсете рамки, които изтъкват тези черти на лицето.

Например, можете да изберете сини рамки, които да синхронизират на вашите сини очи, или можете да потърсите червени рамки, които да съответстват на червената ви коса. Можете да играете с контрастен цвят. Бихте могли да съчетаете лилави рамки със зелени очи.

Заложете на цвят на рамката, който допълва вашия тен на кожата. Той също трябва да допълва вашите рамки, тъй като очилата, които пасват на вашия тен, често изглеждат по-добре. Доказано е, че вашият тен на кожата е по- решаващ фактор за избора на рамки за очила, отколкото цвета на очите или косата ви.

No Comments

Post a Comment