Жилото | Предимствата на цветния печат
51298
single,single-post,postid-51298,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
printer

Предимствата на цветния печат

Всички имаме нужда от малко цвят в живота си и използването на принтерите не трябва да е по-различно. Тъй като цветните принтери стават все по-достъпни, все повече и повече клиенти избират да използват предимствата, които предлагат пред своите моно колеги.

Още от самото начало, цветните принтери имат своите привърженици. Традиционно цветните модели са били по-големи, по-бавни, по-скъпи (просто защото използват четирицветни касети) и впоследствие работят, но времето се променя.

С времето цветните принтери стават все по-малки и по-удобни.

Те предлагат по-голямо разнообразие, що се отнася до опциите за печат (по отношение на качеството, бързината и размера) и тъй като технологията продължава да се развива, цените продължават да се понижават.

Също така, да не забравяме, че цветният печат изглежда по-жизнен от черно-белия. Той има по-голямо въздействие и изглежда по-професионален, особено при отпечатване на работни документи или семейни снимки. Много модели ви позволяват да печатате, сканирате, копирате и изпращате факс от едно устройство или да създавате по-големи формати A3, идеални за бизнес промоционална употреба. И ако трябва да запазите цветните си касети или просто се нуждаете от нещо, отпечатано в черно или бяло, можете да преминете към моно режим. Един цветен принтер може да се похвали с предимството, че е два принтера в един, ако се нуждаете както от цветна, така и от моно функционалност.

При новата гама от лазерни принтери скоростта на печат е доста голяма, до 22 страници в минута, което означава, че са идеални за малък бизнес. Много от тях се отличават с удобна свързаност, включително директна връзка с мобилни устройства и облак, което означава, че можете да печатате навсякъде, по всяко време и без да използвате кабели и проводници. Някои дори ви позволяват да сканирате и отпечатвате от всички облачни услуги като стандарт. И за да спестите още повече пари, можете да печатате от двете страни за ефективен и икономичен печат.

Освен това те също изглеждат добре. Някои се предлагат с лесни за използване LCD екрани или електростатични клавиши, които светят само когато е необходимо.

Така че, независимо дали трябва да печатате от дома или офиса, помислете за широкия набор от предимства, които цветните принтери могат да предложат.

No Comments

Post a Comment