Жилото | Поръчването на храна за дома – лесно и удобно
51265
single,single-post,postid-51265,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
pizza

Поръчването на храна за дома – лесно и удобно

В забързания ден на никого не му остава време да готви. В летните жеги е още по-трудно да се наемем с тази задача. Най-лесно и вкусно е да вдигнем телефона и да наберем номера за разнос на пица Варна и да се насладим на компанията на семейството.

Как, обаче, е най-правилно да направим поръчката си по телефона, за да не получим накрая някоя разочароваща доставка?

Внимателно наберете посочения телефон. Не пропускайте да поздравите. Всеки обича вежливите хора. Възможно е да ви помолят да изчакате на телефона. Пиците са любими на мнозина, а поръчките през лятото просто валят. Възможно е операторът в момента да уточнява поръчката с друг клиент. Бъдете търпеливи. Бързо ще дойде и вашия ред.

Добре е предварително да сте уточнили брой и големина на пиците, както и с каква гарнитура и сосове желаете да е доставката.

Говорете бавно и ясно, така че служителят, който приема поръчката ви, да ви разбере.

Дайте поръчката си, като започнете с размера на пицата, след това вида на коричката. Избройте желаните от вас гарнитури, без конкретен ред. Това е най-лесният начин служителят да запише правилно вашата поръчка за пица.

Прочетете отново поръчката си, ако сте я записали, за да не пропуснете нищо. Не забравяйте, че служителя, който взима вашата поръчка, трябва да запише всичко, така че говорете достатъчно бавно, за да му дадете време да го направи.

Дайте своя адрес и телефонен номер за доставка

При поръчка за доставка на храна, дайте изчерпателна информация за контакт, която е необходима, когато бъдете попитани. Това обикновено включва вашето име, телефонен номер и актуалния ви  адрес.

Не забравяйте да посочите номера на вашия апартамент, ако живеете в сграда или комплекс с повече от един апартамент. Също така дайте инструкции за достъп до дома ви, ако има някаква особеност. Всичко това ще улесни доставчика да намери по-бързо адреса и пицата да е още топла.

No Comments

Post a Comment