Жилото | Ортопедичен матрак Magnistretch от матраци Magniflex
51234
single,single-post,postid-51234,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
matraci-magniflex-jiloto-bg-intershop

Ортопедичен матрак Magnistretch от матраци Magniflex

Днес ще ви запознаем с италианския производител на матраци Magniflex и най-вече с уникалния по рода си двулицев матрак  Magnistretch. Матраци Magniflex са познати на потребители по цял свят с иновативните технологии, влагани в продуктите и високото качество на материалите използвани в тях. Фирмата е фокусирана върху създаването на не просто продукти за сън, а такива, които ще подобрят и направят съня по-пълноценен. За няколко десетилетия бранда матраци Magniflex става известен в целия свят и е най-големия производител на продукти за сън. В наши дни над 35 000 000 души по цялото земно кълбо спят на матрак с марката Magniflex.

Уникален по рода си модел матрак на Magniflex

Двулицев матрак Magnistretch е уникален модел от ново поколение с иновативна структура, която е разработена във Флорентинския университет (Università degli Studi di Firenze, UNIFI)  от специалисти по ортопедия. Уникалността на матрак Magnistretch идва от неговата същност, а имено от ядрото му. То е формирано от три слоя високоеластична пяна, два от които с прорези образуващи пластини наречени Stretch. Те обтягат и осигуряват на гръбнака нужната грижа, която ще поддържа здравето на гърба нощ след нощ. Под влиянието на тежестта на тялото в хоризонтално положение, пластините се накланят в противоположни посоки, разтягайки нежно гръбнака ви. Чрез иновативната технология на тези два своя пяна с прорези, разстоянието между всеки прешлен се увеличава нежно и така намалява дискомфортното усещане на напрежение. Матрак Magnistretch е идеалния избор за всеки, който усеща напрежение и болки в гърба. Не само при спортистите, а и при по-малко активните хора могат да се появят схващания и болки в областта на тила, гърба или кръста. В такива случаи е добре да заложите на ортопедичен матрак, които ще направи съня ви спокоен и пълноценен, какъвто е – неповторимият Magnistretch.

Третият слой, разположен в ядрото на матрака, е 8.5 сантиметрова Elioform пяна. Пяна с висока еластичност и отворена клетъчна структура. За още по-приятно усещане, калъфът на матрака е изработен от Outlast текстил и съдържа в себе си пласт от мемори пяна (2 см). Той също така има предимството да бъде свалян посредством цип. По височината на матрака е разположен 3-D мрежест борд.

Матрак Magnistretch на матраци Магнифлекс е изключителен модел, с вложени иновативни и патентовани технологии. Поръчвайки си този матрак, ние от онлайн магазин за матраци Intershop.bg ви гарантираме, че сънят ви ще стане по-пълноценен и спокоен. Ще забравите за болките в гръбначния стълб и ще се събуждате бодри и заредени с положителна енергия. Доверете се на италианското качество и новите модерни технологии!

No Comments

Post a Comment