Жилото | На кого и защо са нужни хамали
51045
single,single-post,postid-51045,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

На кого и защо са нужни хамали

Бригада хамали – професионална работна сила, която всеки момент при договаряне може да пренесе каквото и да е, да натовари – разтовари предмети, мебели в автомобил.

Хубавото е, че фирмите, които предлагат хамалски услуги разполагат със собствен превоз и съчетават дейността си и с транспортни услуги.

От услугите на такива фирми се ползват както частни лица, така и фирми.

Най-често хамали се търсят от фирми в ситуации, когато е необходимо да се смени мястото на офиса или склада.

В случай, че е необходимо да се пренася оборудване с голяма тежина, стелажи, то фирмата изпълнител има техническо оборудване за тази цел и без проблем се справят както с товарене, така и с разтоварване на всичко.

Особено често услугите на работниците по товарене и разтоварване се търсят от фирми, чиято дейност е свързана със складови помещения.

Да разполагат със собствени работници, особено фирма, която сега започва своята дейност или начинаещи индивидуални предприемачи, е финансово неизгодно.

Работата е в това, че ръководството трябва да осигурява всички социални плащания към бюджета, работна заплата, а много по-лесно и изгодно е да се ползват работници от фирма за хамалски и транспортни услуги.

Разбира се, ако вашата фирма се занимава с дейност, за която услугите на хамали ви трябват всеки ден и за голям обем работа, по-изгоден е варианта да си поддържате собствена бригада.

Понякога се случва така, че собствените работници не могат да се справят с работата, поради заетост и с други неотложни задачи, тогава на помощ ще бъдат професионалистите от бригада за хамалски услуги.

Например, при получаване на голямо количество стоки и е необходимо бързо да се разтоварят, целесъобразно е собствената бригада да се подсили с допълнителни работници от външна фирма.

Това е много по-изгодно, вместо да губите време, все пак времето е пари.

Оправдано и изгодно е да се ползват хамали, ако помощта им е нужна от време на време за разтоварване на пристигащи веднъж в седмицата или в месеца товари, да се включат при инвентаризация на склад, да се изпълнят еднократни работи по пренасяне на тежко оборудване.

Сезонният бизнес също се нуждае от хамали. Ползването на тези услуги позволява по време на сезонното увеличаване на работата да не се губи динамиката на дейностите и да се изпълняват всички задачи.

No Comments

Post a Comment