Жилото | Кога финансовата институция е алтернатива
51274
single,single-post,postid-51274,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
kredit

Кога финансовата институция е алтернатива

Не само младите хора, но и по-възрастните трябва непрекъснато да са в добра професионална форма. Това ще им гарантира работното място и няма да се притесняват за доходите си. Препоръчително е да се ходи на опреснителни или квалификационни курсове, които ще дадат по-добро разбиране на новите неща на работното място, също и ефективно прилагане на всички иновации, които ни заливат непрекъснато. Какво става, обаче, когато курсът трябва да се плати?

Обикновено работодателят е заинтересован да квалифицира работниците си, но при нас нещата често не са такива. Курсът се плаща от работника. Ако не разполага с нужната квалификация, трябва да освободи мястото на друг, по-квалифициран.

Това е неприятно, особено когато сте само на една заплата и парите не стигат за нищо. Възможността да научите нещо ново не трябва да се изпуска, а за да се присъедините към напредналите, потърсете банка, която да ви отпусне кредит за курса. Ще ви трябват пари не само за таксата за курса, но и за път и джобни. Ако имате достатъчно време да чакате, пробвайте да кандидатствате за кредит в банка. Там разглеждането на документите и даване на становище по тях изисква значително време. Ще са ви необходими поне две или три седмици.

В случай, че имате някои някакви просрочия при плащанията на някои кредити в миналото, твърде възможно е да не ви одобрят за кредит или пък ще ви искат поръчител, още документи и др.

Алтернативата в този случай е кандидатстване за заем от финансова институция. В сайта на CITYCASH ще намерите най-подходящия за вас заем. Кандидатстването е улеснено максимално и щом получите отказа от банката, веднага можете да се заемете с попълването на необходимите данни за кредит в компанията.

Освен данните от личната ви карта, ще трябва да запишете и начина, по който искате да получите парите си след одобрението. Тъй като CITYCASH има офиси в цялата страна, можете да си изберете най-близкия офис и там да подпишете договора и да си вземете сумата, за която сте кандидатствали. Ако сте заети през работно време, можете да разчитате на посещението на консултант, който ще ви донесе парите и документите.

Финансовите консултанти препоръчват преди да подпишете документите, внимателно да се запознаете със съдържанието им. Питайте за всичко което не ви е ясно. Не трябва да остават неизказани и неясни неща от клаузите на договора. Все пак вие взимате тези пари да си помогнете, а не да се затруднявате. Ако кредитът се окаже непосилен за вас, какъв е смисъла да го теглите.

След като сте се сдобили с нужните пари и всичко по изплащането на заема е ясно, остава ви да се заемете с подреждането на багажа за пътуването. Със сигурност ще ви трябват дрехи и нещо за писане, Все пак е обучение. Добре е да можете да си запишете важните неща от всичко, което ще чуете. Пригответе си и зарядно за телефона. Трябва да можете да се чувате с близките си по време на отсъствието.

Смартфоните днес имат достатъчно издръжливи батерии и място за съхранение на информация. Спокойно можете да използвате телефона си, за да записвате лекциите или дори да правите клипчета с практическите упражнения, на които присъствате. Дори и да ви се струва, че няма как да забравите нещо, след време ще сте благодарни на телефона си, че е съхранил важна информация, която да подпомогне работата ви. Целта на курса е да ви научи на нови и полезни неща, които ще направят работата ви по-лесна и ефективна. Успешният образователен курс ще ви помогне да запазите мястото си и да подобрите работата си. Това неминуемо ще доведе до увеличаване на заплатата. По-високата заплата ще премахне необходимостта да търсите непрекъснато кредити за запълване на дупките в бюджета.

Никой няма да ви кара насила да повишите квалификацията си, тава е добър коз за вас.

No Comments

Post a Comment