Жилото | Качествено почистване на домовете без опасни препарати и химикали? Сто процента възможно!
51153
single,single-post,postid-51153,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
почистване на домовете

Качествено почистване на домовете без опасни препарати и химикали? Сто процента възможно!

Без наличието на скъпоценния и незаменим природен дар, а именно водата, нито хората, нито животът на планетата нямаше изобщо да съществуват

Ето затова все по-голям брой фирми за почистване в София предприемат предлагането на особено популярното професионално почистване с пара. Тайната на този световноизвестен метод за хигиенизиране, е комбинирането на високи градуси и парен удар. Налягането кара водната пара да се изстрелва и така изключително успешно да ,,поглъща‘‘ иначе почти невъзможните за отстраняване петна, които са главният виновник почистването на домовете да бъде толкова мъчително.

 

Добирте фирми за почистване у нас разкриват, че сухата пара се създава когато въпросната почистваща машина затопли водата чак до 170 градуса. Доста голям брой почистващи фирми си служат точно с тази пара, тъй като тя е най-голямият враг на остарелите, трудни мръсотии и лекета.

 

Изключително предимство на този нов метод, е че както при обикновено почистване на дома, така и при почистването на офиси, парата успешно унищожава всички бактерии, които непрекъснато се вкарват от хората навън.

 

Особено важно качество, което засяга здравословното състояние на потребителите, използващи почистване на домове от почистващи фирми в София, е, че водната пара е изключително екологичен и безвреден метод за почистване в София, като това по никакъв начин не променя статута му на професионално почистване в София! Почистването след ремонт, например, е много важно да бъде извършено с щадящи препарати, каквато е парата. Като член на Европейския съюз, страната ни трябва да взаимства още повече идеи и практики, свързани с екологичния начин на живот. Точно поради тази причина абсолютно всяка почистваща фирма у нас следва да предлага както почистване на апартаменти с химически препарати, така и такова хигиенизиране на дома, извършвано изцяло с помощта на водна пара.

No Comments

Post a Comment