Жилото | Как да носим дамски кецове на всяка възраст
51185
single,single-post,postid-51185,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
cherni-damski-kecove

Как да носим дамски кецове на всяка възраст

Никой никога не е казвал, че не можете да носите дамски кецове след 29-годишна възраст. Това определено би било лудост. Но като човек на 30, който често носи кецове, мога да потвърдя факта, че моят стил е съзрял значително, след като завъртя голямата тридесетачка. За първи път се опитвам да питам: Мога ли все още да нося това? Докато отговорът на този въпрос обикновено е да, той често идва с условия, например, разбира се, дънковите къси панталони са добри, стига талията да е висока и краочлът да е по-дълъг, отколкото е бил преди 10 години.

Когато става въпрос за кецове, в днешно време избирам да ги нося с по-подбрани тоалети, за разлика от джинсите, на които разчитах преди. Опитвам се да ги нося дори повече от предишните години.

Когато се замисля как дамите трябва да изглеждат най-добре в кецовете на всяка възраст, аз изучвах различните начини, по които знаменитости и изтъкнати фигури от света на модата ги носят извън фитнес залата. Миди-дългите линии, изрязаните панталони и дори тесните дънки бяха съчетани с лъскави варианти на модерни кецове със стилни резултати. Изглежда имаше обща тема на опростена простота, когато ставаше въпрос както за кецовете, така и за екипите, с които бяха съчетани.

Искате ли да видите сами?

Можете лесно да видите вдъхновяващи начини, по които много жени носят своите кецове. Виктория Бекъм не се притеснява да обуе кецовете с широк панталон и елегнатен блейзер.

Разбира се, кецовете изглеждат впечатляващо с пола в редна дължина. А ако са в един цвят с костюма, ще са наиртина впечатляващи.

През пролетта дънковото яке и черната рокля винаги изглеждат вълнуващо с чифт кецове. Сладък топ с изрязани дънки и кецове са особено комфортно съчетание. Напълно черният сет в съчетание с бели кецове е наистина елегантен. Най- предпочитано е съчетанието тесни дънки, тениска и бели маратонки.

No Comments

Post a Comment