Жилото | Еscape Room Sofia
51082
single,single-post,postid-51082,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
rd

Еscape Room Sofia

Напрегнато ежедневие, стрес, задачи, чийто срок за изпълнение изтича и идват още и още! Това е обикновения работен ден на повечето млади хора днес. За голяма радост, тези претоварени младежи не разпускат в кръчмата, а имат едно съвсем ново, интелигентно и невинно занимание, което ги кара да се отпуснат и да мислят креативно. Те обожават да потопят в света на загадките в TeamPlay.Zone.

Всички нови предложения за забавление в escape room sofia са на сайта на TeamPlay.Zone. Там всеки ще намери своята стая със своето приключение, което трябва да изживее и да разреши.

Подготвените загадки и пъзели в TeamPlay.Zone се различават от тези в останалите клубове с това, че съчетават екзотиката на ескейп стаите и виртуалната реално, което прибавя допълнителен ефект на неочакваното.

Еscape room sofia е любимо забавление на хора от почти всички възрасти. Този род стаи поглъщат вниманието и откъсват от реалността. Всичко в тях кара мозъка да работи на пълни обороти.

Escape the Bunker, например, ще ангажира мисълта ви до последната секунда. Във всяко едно от свързаните помещения ви очакват всевъзможни пъзели. Тук трябва да използвате ума си ефективно, за да се справите с отварянето на всички врати и да постигнете крайната си цел — да се измъкнете от бункера.

Space Panic VR пък се смята за една от най-сложните ескейп стаи. Само вие можете да кажете дали е така. Виртуалната реалност ще ви изпрати в космоса и на борда на космическата станция ще трябва да се справите с всички космически загадки.

Определено всички предложения на TeamPlay.Zone са изключително магнетични и имат своите големи фенове.

За да сте сигурни, че няма да се наложи да чакате реда си, за да влезете в поредната стая, направете си предварителна резервация за ден и час. Това можете да направите на телефоните, посочени в сайта и лично в клуба, поне ден преди това.

No Comments

Post a Comment