Жилото | Дамски сандали за пътуване
51181
single,single-post,postid-51181,single-format-standard,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
sandali

Дамски сандали за пътуване

Известен американски ортопед и хирург предупреждава за опасностите от ходене за продължителен период от време дамски сандали с гумени равни подметки.

Д-р Сутера споделя какво да избягват дамите при избор на сандали. Той съветва да стоим далеч от сандалите, които са супер тънки и напълно равни.

Всички знаем, че те наистина са вредни за краката, особено за жените. Малките момичета могат да си го позволяват от време на време. Има, обаче, 20- и 30-годишни дами, които се разхождат през цялото лято и се чудят защо краката ги болят.

И така, какво прави един добър сандал за ходене?

Д-р Сутера споменава три основни характеристики: поддържаща подметка, дебели каишки и стабилен гръб.

Започвайки с подметката, опората на свода – тази малка издатина в центъра на стелката – ще ви помогне да поддържате по-добра стабилност. Всичко е за поддържане на крака ви колкото е възможно по-естествено, обяснява д-р Сутера. Подкрепата на свода ви предпазва от прекомерно натоварване, казва тя. Най-добре е да се търси и по-дебела подметка. И този модел, който е с по-голяма височина, е за предпочитане пред този, който е напълно равен.

Ако се чувствате по-удобно с токче, малката височина е допустимо да се приеме. Всъщност, по-здравословно е да променяте височината и модела на обувката почти всеки ден. Токът под формата на клин е чудесен, защото има малка височина на тока, така че те са малко по-красиви и повърхността, на която се разпределя теглото ви, е много по-голяма от типичния сандал с висок ток. Много по-стабилни са.

Също така е добре да търсите красиви дамски сандали с по-дебели каишки – колкото повече каишки, толкова по-добре, защото те ще държат крака ви стабилно. Сандал, който има гръб или лента на глезена е идеален. Така няма да се притеснявате, че петата ви или пръстите ви ще излязат от обувката.

Винаги залагайте на удобството и практичността.

No Comments

Post a Comment